PHOTO

Naponta találkozok olyan internetes poszttal, melyekben igényes megfizethető fotószolgáltatást keresnek családok. Az ilyen jellegű igényre praktikus megoldást nyújthat egy mini fotózáson való részvétel, amely keretében elkészülhetnek a családi album gyöngyszemei.

A foglalásról

A fotózást megelőzően minimum 2 héttel a helyszín és a hozzátartozó foglalható időpontok és fontos információk kiírásra kerülnek a honlapon. A foglalást követően egy visszaigazoló email-t küldök a sikeres időpont foglalásról. Az email olyan fontos információkat tartalmaz, mint a lefoglalt időpont módosítás és visszamondásának feltételei, a fotózás napjának menetrendje, valamint a fizetéssel és az átvétellel kapcsolatos tudnivalók.

A mini csomag tartalma:

– családonként 20 perces fotózás

– kb 20 db retusált képet tartalmaz a csomag

– A képeket CD- n kapjátok meg a fotózást követően 2-3 héten belül

– AJÁNDÉK 1 db feliratozott, nyomtatott kép, amelyet a fotósunk választ ki

– A HÁTTÉR FIX

– Változatos kellékek

– a LinDressPhoto oldalán megvásárolt Ajándékutalványok fotózásra is felhasználhatók

FONTOS!

– Pontosan érkezzetek! Tájékozódjatok a helyszínt illetően, ne legyen emiatt csúszás, ne okozzunk egymásnak kellemetlenséget
– Ha valami miatt nem tudtok eljönni, LEGYETEK SZÍVESEK JELEZNI!
– a stúdiófotózás váltócipőben lehetséges
Az általam szervezett fotózásokra lehetőség van a LinDressPhoto weboldaláról kedvezményes ruhakölcsönzésre, amelyeket a fotózás napján a helyszínre szállítok vagy azt megelőző napon személyesen vehettek át.

TEL: 30/311 3980
Szeretettel várunk családokat, baba-mama párosokat, kismama- kispapa párosokat